Vad kostar det att flyga privatjet?

Priserna för att flyga privatjet varierar väldigt mycket beroende på hur lång sträcka man vill flyga och hur många personer det är som ska flyga. Antalet personer avgör hur stort flygplan som krävs för att flyga sällskapet. Sträckan man vill flyga inverkar också generellt sett på hur stort flygplan man behöver, eftersom man inte vill ha för många mellanlandningar (för att tanka flygplanet) eftersom man då går miste om en hel del av fördelen av att flyga privatjet.

För kortare sträckor, med mindre flygplan kan man generellt komma undan med en budget på några tusen euro. Vill man flyga från nordliga breddgrader söderut, t.ex. från Arlanda så är det redan ganska lång sträcka bara för att ta sig ut från Sverige. Vilket gör att kostnaden går upp. Däremot kan det vara relativt billigt att flyga från Arlanda till Norge eller Finland eftersom sträckorna är mer begränsade.

Tveka inte att kontakta oss på Privatjet.se för mer information, en diskussion kring din budget och hur vi tillsammans gör det bästa av dina förutsättningar.