Vilket privatjet är bäst?

Vilket flygplan som lämpar sig bäst för privatjet är omdebatterat och det finns egentligen inte något enkelt svar eftersom det beror på många olika parametrar, som t.ex. flygsträcka och vad man som resenär prioriterar. Är man priskänslig eller är det viktigaste smidigheten? Är tanken att du ska flyga regelbundet, är det mest tänkt som en rolig engångsgrej tillsammans med kompisgänget eller för ett smidigt alternativ för familjen att åka på semester?

Det finns allt ifrån små privatflygplan som t.ex. Citation Mustang privatjet som rymmer 4 passagerare, utan ordentlig toalett (endast en s.k. nödtoalett bakom ett skynke) för kortare resor men väldigt kostnadseffektiva till flygplanscharter av fullstora flyg från Boeing eller Airbus med sovmöjligheter. En annan sak att ta ställning till är huruvida ni vill ha full-service ombord, med servering av flygvärdinna eller inte. Det finns också en mängd olika flygcharterbolag som man kan boka via och det är inte alltid lätt att veta vilken som är mest prisvärd eller mest påtlitlig. Det är där vi kommer in och hjälper dig att hitta rätt. Kontakta oss gärna om du har frågor eller andra funderingar.

Vi hjälper dig välja rätt privatflygplan

För den ovane privatflyg-resenären kan det vara svårt att veta vad man bör tänka på innan man går vidare med en bokning. Det är där vi kommer in. För att få reda på vilket flygplan som passar bäst för just dig så är det enklast att utgå ifrån några enkla parametrar: antalet passagerare samt hur lång flygsträckan är.

Vi hjälper dig givetvis att hitta det mest prisvärda och mest lämpliga alternativet för att boka din resa med privatjet. Ju längre i förväg du kontaktar oss, innan din resa desto mer prisvärda alternativ brukar det gå att hitta. Detta beror till stor del på att flygcharter då kan passa in andra resor i närheten eller sälja retur-flighten till en annan kund så de slipper flyga tomma till nästa destination där de plockar upp nästa kund.